top of page

Ratkaisu avainhenkilöiden resurssitarpeeseen


Tämän päivän nopeasti muuttuvassa maailmassa on yrityksillä erilaisia nopeita muutos- ja henkilöresurssi tilanteita, jotka pitää hallita. Useissa yrityksissä on kuitenkin ymmärretty, että kaikkia asioita ei organisaatiossa välttämättä itse kannata tai mahdollisesti osata tehdä. Yritysten tarpeet ja työmarkkinat kohtaavat heikosti. Yritykset tarvitsevat joustavia määräaikaisia tai osa-aikaisia ratkaisuja, joilla saadaan töihin ammattilaisia. Interim Management – vuokrajohtajapalvelut tarjoavat monesti hyvän ja joustavan ratkaisun yrityksille henkilöstöratkaisuissa. Interim – henkilöillä on hyvä aikaisempi kokemus muutosten läpiviennistä, he ovat kokeneita ammattilaisia. Motivaatio on heillä korkealla ja heillä on mahdollisuus keskittyä yrityksen tehtävään ilman vanhoja organisaation rasitteita. Tyypillisiä tehtäviä joissa Interim – henkilöitä käytetään on yrityksille toimintatapojen muuttaminen tai vaikkapa kun avainhenkilö on sairastunut. Monet Interim Management- projektit ovat alkaneet, kun yritys etabloitunut uusille kansainvälisille markkinoille, myyntiä on pitänyt kasvattaa, hankintaa tehostaa, ulkoistusprojekti viedä läpi tai YT-neuvottelujen yhteydessä on vääriä ihmisiä lähtenyt organisaatiosta.

Myös työmarkkina on muuttunut. Sitran arvion mukaan 35% kaikista työsuhteista on epätyypillisiä, osa-aikaisia, määräaikaisia tai yksinyrittäjiä. Muutamia vuosia aiemmin vastaava luku on ollut 2%. Uusista työsuhteista enemmistö on tällä hetkellä epätyypillisiä, ei vakituisia työsuhteita. Ihmiset ja yritykset ovat vihdoinkin alkaneet ymmärtää, että tarpeet ovat molemmilla puolilla muuttuneet. Suomen ulkopuolella kuten Ruotsissa, Hollannissa ja Saksassa on Interim Management – työskentelytapa ollut hyvässä vauhdissa jo vuosia. Meillä Suomessa on yritykset vasta nyt ymmärtäneet tästä mallista saatavan hyödyn, joustavuuden ja kustannustehokkuuden. Talent Pro Oy tarjoaa yrityksille ison poolin eri alojen huippuammattilaisia. Meillä on hyviä näyttöjä onnistuneista Interim Management – palveluilla hoidetuista projekteista isoissa ja keskisuurissa yrityksissä.

Kun haluat tietää tästä lisää, ota yhteyttä Talent Pro Oy konsulttijohtaja Jan Bjugg, p. 0400 570 560.

bottom of page