top of page

Talent Pro Oy yhdistää uudella tavalla johdon suorahaun, yrityskaupat sekä markkinoilla olevat ko


Miksi yritysten muuttuvat tai tilapäiset resurssitarpeet ja kokeneet johtotason osaajat eivät kohtaa?

Talent Pro Oy tarjoaa ratkaisun välittämällä ja vuokraamalla parhaat osaajat yritysten, yhteisöjen sekä järjestöjen tarpeiden mukaisesti. Räätälöimällä vuokrajohtajaratkaisut joko määräajaksi tai vain päiviksi kuukaudessa parannamme yritysten kilpailukykyä ja osaamisen tasoa. Kauttamme löytyy kokenut huippuosaaja kaikkiin johto- ja asiantuntijatehtäviin tai yrityskaupan haltuunottoon.

”Maailmalla ja erityisesti Ruotsissa erittäin toimivaksi malliksi osoittanut vuokrajohtaja välitys on kustannustehokas tapa saada kovanluokan osaaja keskittymään vain tehtävän ja tuloksen tekemiseen. Malli nostaa yritysten kilpailukykyä ja mahdollistaa pienille yrityksille tarvittavan osaamisen ilman palkkaamista ja riskiä” toteaa liiketoimintajohtaja Petri Nordlund Talent Pro Oy:stä.

Lisätietoja:johtaja Petri Nordlund, Talent Pro Oy 040-5517776 johtaja Sami Lehto, Talent Hunters Oy 050-5257755

bottom of page