top of page

Yleinen tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018

Tietosuoja on keskeinen osa Talent Hunters Oy:n ja Talent Pro Oy:n suorahaku- ja vuokrajohtajapalvelua. Hakijakandidaattien ja asiakkaiden henkilötietojen suojaaminen ja luottamus ovat toimintamme ehdoton edellytys. Hyödynnämme hakijakandidaattien ja asiakkaiden antamia tietoja, jotta meillä on mahdollisuus tarjota laadukasta suorahaku- ja vuokrajohtajapalvelua. Uuden yleisen tietosuoja-asetuksen siirtämäaika päättyy 25.5.2018 ja asetusta aletaan soveltaa kaikkiin henkilötietoja käsitteleviin yrityksiin ja organisaatioihin. Uusi tietosuoja-asetus painottaa aiempaa vahvemmin hakijakandidaatin ja asiakkaan oikeutta päättää omien henkilötietojen käytöstä. Kerromme rekisteri- ja tietosuojaselosteissamme tarkemmin siitä, miten keräämme ja käytämme henkilötietoja. Selosteet löytyvät osoitteista www.talenthunters.fi/tietosuojaseloste ja www.talentpro.fi/tietosuojaseloste

bottom of page